
Voor het eten had ik Dipayan uitgenodigd. Hij kwam door de stromende regen (het was mooi weer vandaag, tot tegen de avond), met zowel een Indiase snack voor vóór het eten (linzen met kruiden, gefrituurd), als een zoete delicatesse voor bij de koffie (die zagen eruit als pruimen, maar het was een deeg van ingekookte melk met tarwe, wederom gefrituurd en in suikerstroop gewenteld). Beide waren geweldig. Excellent, Dipayan! Ik kon er "Lachsnudeln" tegenover zetten, zalm dus met een room-kaassaus over deegwaar, en niet te vergeten een Napa Valley Chardonnay. Voor hem een openbaring, zo'n soort saus kende hij nog niet. Dank Christa aus Kaiserslautern! Het was een gezellige avond. Zo kunnen we er weer tegen, morgen met lek zoeken enzo.
Recept:
BeantwoordenVerwijderenUi bakken, Parmezaanse kaas erbij, slagroom erbij zxalmsnippers erdoor en serveren met nudelen.
Eet smakelijk.
Bedankt Harro, het is nu bijna klaar.
BeantwoordenVerwijderenVeel plezier daar en succes met het dichten van de lekken.